Maisonette i San Pedro del Pinatar, Costa Cálida, 2 soveværelser €139,995

Property video
Områder

Denne smukke stueetage lejlighed ligger tæt på centrum af San Pedro på Costa Calida Murcia. Boligen er i god stand og meget moderne, alle møbler inkluderet.
Denne vestvendte ejendom har udsigt til en lille have og legeplads og ligger 2 minutters gang til kommunens store idrætsanlæg, som rummer mange faciliteter og en stor udendørs opvarmet pool samt en stor indendørs pool.
Denne udvikling er beliggende i et eksklusivt område i et stort boligområde i San Pedro del Pinatar, Murcia.
Beliggende mellem gardene i Rio Júcar, Rio Guadalquivir og Avenida de los Antolinos, er denne vidunderlige udvikling omgivet af parker og haver, samt sportsfaciliteter (swimmingpool og fitnesscenter), samt skoler, som gør det til et fantastisk sted. for familier på grund af nem adgang til alle slags ting.
San Pedro del Pinatar er en lille by beliggende på Mar Menor, Costa Calida i regionen Murcia. Det er også tæt på den naturlige sø dannet af La Manga-linjen. Byen er en fiskerihavn og har mange faciliteter, såsom barer, restauranter og butikker.
Der er vidunderlige strande i og omkring byen, herunder Playa de la Torre Derribada og Llana-stranden, hvor du vil finde mange barer og restauranter.

Gem
GensalgsboligMaisonette
Pris: €139,995Størrelse: 72 m2
5210Soveværelser: 2
Badeværelser: 1Have: 21 m2
Elevator: NejLand: 88 m2
Kælder: NejAir condition: Ja
Living space: 56 m2Veranda: Nej
Handicap-venligMøbleret
Energi vurdering: CSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.