ISO 9001


MASA International er stolt over at være det første ejendomsselskab på Costa Blanca, som opnår og fastholder denne internationalt anerkendte belønning. Vi leverer dig altid:

Kvalitet hele vejen igennem

Vi vurderer hver eneste bygherre og leverandør, som vi arbejder sammen med, for at sikre, at de opfylder vores høje krav.

Håndplukkede ejendomme

Vi tager dig med til Spanien, hvor din personlige ejendomsrådgiver vil fremvise dig ejendomme i dit favoritområde, som passer til dine behov og dit budget.

Der er tænkt på alle detaljerne

Vores eftersalgs-service betyder, at du on-line kan følge enhver detalje i forbindelse med dit køb. Vi er behjælpelige med alt lige fra møblering af din bolig til åbning af en bankkonto eller indhentelse af den bedste udlejningsindtægt.

Garanteret mindstepris

Vores priser er så lave, at selv bygherren ikke kan måle sig med dem. Hvis du finder den samme ejendom til en lavere pris inden for 30 dage efter købet, refunderer vi prisforskellen eller giver dig dine penge tilbage.

Som en yderlige betryggelse er MASA International medlem af FOPDAC, sammenslutningen af ejendomsudviklere og -konsulenter i udlandet. Læs mere »

Et usynligt mærke er garant for det hele

Fra du står op om morgenen, til du lader dit hoved hvile på puden om aftenen, våger et kvalitetsmærke som ISO 9001 i al hemmelig over dig hele dagen og sikrer, at du kan se endnu en ny dag i møde.

Hvad gør det?

Et kvalitetsmærke sikrer, at dine morgenmadsprodukter ikke indeholder nogen ubehagelige overraskelser, og at din hårtørrer ikke giver dig elektrisk stød med strithår til følge.

Når du sætter dig ind i bilen for at køre på arbejde, ligger der et stort arbejde bag at sikre, at dine bremser er sat korrekt på, så du kan stole på, at de virker ordentlig, når bilisten foran dig foretager sig noget uventet.

Hvis du skal rejse til udlandet i forbindelse med arbejde eller en velfortjent ferie, sikrer det, at din flyrejse foregår planmæssigt, idet det gør flyvningen mere sikker for alle parter.

Hvis du er heldig, har din arbejdsgiver ligeledes fået topkarakterer, så du bliver behandlet ordentligt som ansat, med beskyttelse af dit helbred og din sikkerhed.

Ved dagens afslutning, hvor du er klar til at se dyner, er der større sandsynlighed for at få en god nattesøvn, hvis din hovedpude er fremstillet af et firma, som kan rose sig af dets kvalitetsstyringssystem.

Vidste du at...

Mangel på kvalitetssikring førte til den dramatiske situation i 2003, hvor 50 millioner amerikanske hjem blev uden strøm med et økonomisk tab på 6 milliarder dollars til følge. Kilde: CNN.

Manglende kvalitetssikring var en medvirkende faktor til rumskibet Columbias katastrofe i 2003. Kilde: Columbia Accident Investigation Board (Undersøgelsesudvalget for Columbia-ulykken).