Job hos MASA International

Send os dit CV!

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere til at besætte stillinger i vores forskellige afdelinger. Disse indbefatter afdelinger inden for salg, markedsføring, produkter, eftersalgsservice og regnskab.

I salgsafdelingen vil du som ejendomsrådgiver være ansvarlig for betjeningen af de af vores kunder, som besøger Spanien. Arbejdet går ud på at vise områderne, boligerne og den spanske livsstil frem. Nogen salgserfaring kræves der, men du vil også blive oplært undervejs.

I de andre afdelinger er opgaverne af forskellig art. Det drejer sig eksempelvis om kundeservice, kontrol med vores ejendomme, regnskabsarbejde og koordinering af markedsføringsarbejdet.

Vi søger også efter repræsentanter eller lokale områdekonsulenter i flere lande

Som lokal områdekonsulent repræsenterer du os i Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Holland, Island, Irland, Italien, Norge, Rusland, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz og England.

Den lokale områdekonsulents arbejde går ud på at reklamere for vores serviceydelser i et bestemt område og land. Dette arbejde omfatter et af de vigtigste elementer i vores organisation, nemlig kundeplejen. Du vil repræsentere os lokalt og stå for den direkte kontakt til de potentielle kunder. Personalet på vores hovedkontor i hver enkelt land samt dine kollegaer i Spanien står til rådighed med støtte. Du vil også løbende blive videreuddannet.

Eftersom vi arbejder med mennesker med mange forskellige nationaliteter, er fremmedsprogskundskaber en fordel.

For at søge en stilling hos MASA, skal du som udgangspunkt være bosat på Costa Blanca.

Hvis du er interesseret i at arbejde for os, bedes du venligst fremsende dit CV per e-mail til: [email protected].

Du kan også fremsende dit CV per post til:
MASA International
RRHH, Avda. Alfredo Nobel 150
03183 Torrevieja, Alicante, Spanien