Job hos MASA International

Personalekontoret i Masa International er interesseret i at modtage dit CV

Vi er altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere til at besætte stillinger i vores afdelinger. Det drejer sig om afdelinger inden for salg, markedsføring, produkter, eftersalgs-service og regnskab.

I salgsafdelingen vil du som ejendomsrådgiver være ansvarlig for betjeningen af vores kunder, som besøger Spanien. Arbejdet går ud på at vise områderne, boligerne og den spanske livsstil frem. Nogen salgserfaring kræves der, men du vil også blive oplært undervejs.

I de andre afdelinger er opgaverne af forskellig art. Det kan for eksempel dreje sig om kundeservice, kontrol med ejendommene, regnskabsarbejde og koordinering af markedsføringsarbejdet.

Tal med de folk, som har kendskab til det spanske ejendomsmarked.

Vi søger også efter repræsentanter eller lokale områdekonsulenter i flere lande

Som lokal områdekonsulent repræsenterer du os i Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Holland, Island, Irland, Italien, Norge, Rusland, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz og England.

Den lokale områdekonsulents arbejde går ud på at reklamere for vores serviceydelser i et bestemt område og land. Dette arbejde omfatter et af de vigtigste elementer i vores organisation, nemlig kundeplejen. Du vil repræsentere os lokalt og stå for den direkte kontakt til de potentielle kunder. Personalet på vores hovedkontor i hver enkelt land samt dine kollegaer i Spanien står til rådighed med støtte. Du vil også løbende blive videreuddannet.

Eftersom vi arbejder med mange forskellige nationaliteter, er kendskab til fremmedsprog vigtigt.

For at søge om en stilling i Spanien, skal du være bosat i området.

Hvis du er interesseret i at arbejde hos os, bedes du venligst fremsende os dit CV per e-mail til: [email protected]

UDu kan også fremsende det per post til:
MASA International
RRHH, Avda. Alfredo Nobel 150
03183 Torrevieja, Alicante, Spanien