MASA gør en forskel

Mere end 36.000 tilfredse Masa-boligejere siden 1981 viser, at vi har lært, hvad vores kunder ønsker, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Hundredvis af ejerboliger

Vi kan tilbyde dig det bedste valg blandt hundredevis af ejerboliger i Spanien, nye såvel som tidligere beboede, spanske ejendomme, hvoraf mange er indflytningsklare.

Vi har ejendomme til enhver smag og til enhver pris, fra lejligheder til villaer, og det betyder, at vi er i stand til at imødekomme lige præcis dine ønsker.

MASA er ét af blot få selskaber på Costa Blanca med ISO9001 (læs mere herom her), hvilket betyder, at du nyder fordel af vores forpligtelser over for særlige standarder for god service.

Og med over 100 ansatte er vi godt rustet til at opfylde dine specifikke behov. De fleste af vores ejendomsrådgivere i Spanien begyndte som vores kunder, så du drager fordel af deres viden og forståelse for dine ønsker og din situation som boligkøber i udlandet.

MASA International har fra sin etablering opnået sit gode ry ved at sætte kunderne i første række.

Eksempelvis er vores eftersalgsservice uden sidestykke. Vi tager dig i hånden og fører dig gennem hele forløbet, indtil du er helt tilfreds. Vores service stopper nemlig ikke ved underskrivelsen af salgskontrakten. Og såfremt du køber en endnu ikke opført bolig, så giver vi dig mulighed for at følge udviklingen af din boligs opførsel i vores byggemesters område.

Vi er det mest velrenommerede ejendomsfirma i Spanien, hvor vi gennem 43 år har været Europas førende, spanske ejendomseksperter, så du kan trygt forvente at få den bedste hjælp. Og med vores ”garanterede mindstepris” kan du være sikker på at gøre det bedste køb gennem MASA International.

Hos MASA sælger vi dig ikke bare et hus. Vi gør købeprocessen så enkel og ligefrem som muligt ved at specificere alle omkostninger, skatter og lovkrav. Alt dette sikrer, at din drøm ubesværet kan blive til virkelighed.