MASA gør en forskel

Mere end 34,000 tilfredse Masa-boligejere siden 1981 viser, at vi har lært, hvad vores kunder ønsker, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Hundredvis af ejerboliger

Vi kan tilbyde dig det bedste valg blandt hundredvis af ejerboliger i Spanien, nye såvel som brugte, spanske ejendomme, hvoraf mange er indflytningsklar.

Vi har ejendomme til enhver smag og til enhver pris, fra lejligheder til villaer, og det betyder, at vi er i stand til at imødekomme lige præcis dine ønsker.

Vi er et af blot få selskaber på Costa Blanca med ISO9001 (læs mere herom her), hvilket betyder, at du nyder fordel af vores forpligtelse over for ydelsen af en god service.

Med over 380 ansatte er vi godt rustet til at opfylde dine specifikke behov. De fleste af vores ejendomsrådgivere i Spanien begyndte med at være vores kunder, så du drager fordel af deres viden og forståelse for dine ønsker.

Masa International, et omdømme, som er opbygget ved at sætte kunderne i første række.

Vi har en eftersalgs-service uden sidestykke, som betyder, at vi “holder dig i hånden” gennem hele forløbet, indtil du er helt tilfreds. Vi har tilmed mulighed for at følge udviklingen af byggeriet på din bolig i vores ejers område.

Vi sælger dig ikke bare et hus; vi gør købeprocessen så enkel og ligefrem som muligt ved at specificere alle omkostninger, skatter og lovkrav, hvilket betyder, at din drøm ubesværet kan blive til virkelighed.

Vi er det mest velrenommerede ejendomsfirma i Spanien, hvor vi gennem 35 år har været Europas førende, spanske ejendomseksperter, hvilket betyder, at du er sikker på at få den bedste hjælp.

Vi har en ”garanteret mindstepris”, hvilket betyder, at du kan være sikker på at gøre det bedste køb via Masa International.