MASAs eftersalgsservice

Når man køber ejendom hos MASA, er det blot begyndelsen på et langt forhold

Når man køber bolig i sit hjemland, skal man efter underskriften af købsaftalen stå for alting selv. Der kan være tale om lange venteperioder, hvor man ikke ved, hvad der sker med boligen, og når man først er flyttet ind, skal man så til at finde ud af, hvordan alting fungerer i det nye område og i det nye hus.

Men når du køber din ejendom hos MASA, køber du mere end bare en ejendom. Du vil ikke opleve at stå alene tilbage. Tværtimod vil du få en personlig service, som du ikke finder andetsteds. Vores service stopper ikke ved købet af huset.

De fleste af vores ansatte er udlændinge, som selv har købt via MASA. De ved præcis, hvordan du kan komme hurtigt på plads i de nye omgivelser, og de vil stå til rådighed fra det første besigtigelsesbesøg til den dag, du flytter ind, og længe efter.

Men hvad får du så specifikt som kunde hos MASA?

Din egen personlige assistent (PA)

Du vil få udpeget din egen personlige assistent, som taler både flydende engelsk og dansk. Derudover har MASA lokale spaniere ansat i administrationen og ledelsen, og de taler alle engelsk. Med andre ord: Ingen sprogbarrierer.

Når du først har indledt købet, står de altid til rådighed med hjælp og svar på dine spørgsmål, og de sørger for, at alting forløber glat ved at skaffe de ting, du måtte efterspørge. Ligeledes hjælper de dig med at:

  • åbne en spansk bankkonto eller oprette et spansk realkreditlån.
  • fungere som forbindelsen til ejendomsudviklerne under byggeriet, hvis du køber nybyggeri.
  • føre en ugentlig online dagbog om byggeriets udvikling, hvor du fra din computer eller smartphone let kan følge med i, hvad der foregår.
  • Indhente tilbud fra pålidelige leverandører på ekstraarbejder af enhver type, som du måtte have bedt om.
  • oplyse dig om udlejningsmulighederne, så det bliver lettere at gøre dit foretagende til en succes.

Din PA'er kan også være behjælpelig med foranstaltninger i forbindelse med tilflytning, lige ned til mindste detalje, f.eks. med:

  • hjælp til at tegne forsikringer, sørge for installationer, møbler og finde frem til skoler, hvis du ønsker det, og selv hvis du vil have et bestemt træ plantet i din have, kan din PA´er hjælpe med det arrangement af hotelreservation og billeje til indflytningsdagen.
  • at være til rådighed på indflytningsdagen og sørge for enhver form for transport, som du måtte få brug for den dag.
  • hjælp med jobsøgning i Spanien.
  • håndtering af ethvert problem, der måtte opstå.

Ganske enkelt: Du kan regne med MASA fra start til slut – og lidt længere…

Bestil et område- og boligvisning eller ring til os på vores danske kontor på telefon 34 679 08 7484


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.