Køb af ejendom hos MASA International

Stol på MASA

Et ejendomskøb i Spanien og flytning til et nyt liv i solen kan være livsændrende begivenheder. Enhver kan sælge dig en ejendom i Spanien, men en så vigtig investering, som vil få så stor betydning for din fremtid, kræver, at du henvender til et firma, du har tillid til. Lad os vise dig, hvad Masa kan gøre for dig.

Vi følger dig trin for trin gennem hele processen

  • Håndplukkede ejendomme: Vi tager dig med til Spanien, hvor din personlige ejendomsrådgiver vil fremvise dig ejendomme i dit favoritområde, som passer til dine behov og dit budget.
  • Der er tænkt på alle detaljer: Vores eftersalgs-service betyder, at du on-line kan følge enhver detalje i forbindelse med købet, og vi kan hjælpe med alt fra møblering af din bolig til åbning af bankkonto eller med at opnå den bedste udlejningsindtægt.
  • Garanteret mindstepris: Vores priser er så lave, at selv bygherren ikke kan måle sig med dem. Hvis du finder den samme ejendom til en lavere pris inden for 30 dage efter købet, refunderer vi prisforskellen eller betaler dig dine penge tilbage.
  • Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed: Uanset, hvordan du vil bruge din tid, så hjælper vi dig med at finde en ejendom med den rette beliggenhed; det være sig tæt ved golfbanen, i et område med andre udlændinge eller et roligt og fredeligt sted.
  • Vi plejer om dit gode helbred: Vi vil tilmed præsentere dig for sundhedsvæsenet i Spanien og fortælle dig, hvor du finder en engelsktalende læge. Hvis du ikke er så mobil som tidligere, kan vi hjælpe dig med at finde en passende bolig, der er indrettet, så det er nemt at komme omkring.

Flere grunde til at have tillid til Masa:

MASA International Cars
  • Vi er Spaniens førende ejendomsselskab, og gennem de forløbne 43 år har vi hjulpet mere end 36.000 familier med at finde et nyt hjem.
  • Vi er et fuldt anerkendt selskab, som du kan have tillid til udfører et ærligt og hæderligt stykke arbejde. Fordi vi er underkastet nogle normer, kan du altid regne med, at vi leverer en god standard inden for kundepleje og er i besiddelse af stort, lokalt kendskab og ekspertise.
  • Der sker ikke nogen form for afpresning, når du køber hos MASA. Mange af vores kunder henvender sig efter anbefaling fra andre. De nyder den afslappede livsstil i solen, og vil gerne fortælle alle andre, hvor herligt det er.

Uanset om du det ønsker er en sund, pålidelige investering eller en lang, solrig tilværelse væk fra arbejdsmarkedet, så befinder du dig på rette sted. MASA har erfaringen og det lokale kendskab, som skal til for, at du kan træffe den rigtige beslutning.