MASAs visningsrejser

Ingen forceret snak om køb og salg - men derimod tid til at lade indtrykkene sætte sig

For mange danskere er det en livslang drøm at have et hjem i et dejligt land med solskin og strand, men hvordan fører man drømmen ud i virkeligheden?

Man kan enten forsøge selv at sætte sig ind i et fremmed lands boligmarked med dertilhørende boliglovgivning, finansieringsmuligheder og det væld af fælder, som det implicerer. Eller man kan henvende sig til en lokal ejendomsmægler og lade sig udsætte for diverse salgstaler og besøg til ejendomme, man alligevel ikke har råd til.

Ingen af disse muligheder lyder tiltalende, og det er heller ikke den nemmeste løsning.

For at finde frem til det perfekte sted, skal man først kigge efter de ejendomme, som ligger inden for ens budgetmuligheder, og som har den ønskede stil og beliggenhed. Dernæst skal man overveje det potentielle køb og de praktiske forhold forbundet hermed grundigt.

Det er, hvad vi hjælper med på en visningsrejse med MASA. Vi spørger dig, hvad du ønsker, og så finder vores hold af eksperter frem til det for dig.

Du vælger område og definerer dit budget. Så arrangerer vi hotel, forplejning, et guidet besøg rundt til den rigtige type ejendomme i det valgte område og inden for den fastlagte prisramme. Derefter giver vi dig tid og plads til at lade indtrykkene sætte sig. Det er nemlig ikke vores stil at presse kunder til at købe det forkerte hus. Faktisk presser vi dig heller ikke til at købe det rigtige hus – vi rådgiver og assisterer dig blot under hele forløbet, så du får de bedste muligheder for at finde den helt rigtige bolig.

Bestil en visningsrejse eller ring til os på vores danske kontor på telefon 45 3160 9941


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.