MASAs visningsrejser

Ingen forceret snak om køb og salg - men derimod tid til at lade indtrykkene sætte sig

Hvordan virkeliggør man drømmen om en bolig i et dejligt land med sol og strand?

Man kan enten forsøge selv at sætte sig ind i Spaniens boligmarked med dertil hørende boliglovgivning, finansieringsmuligheder, bygningsreglementer og det væld af fælder, som det implicerer. Eller man kan henvende sig til en lokal ejendomsmægler og lade sig udsætte for diverse salgstaler og besøg til ejendomme, man alligevel ikke kunne finde på at købe. Ingen af disse muligheder lyder fornuftige eller særligt tiltalende.

Hos MASA International ved vi, at det at købe en ejendom i et andet land er en stor beslutning, som kræver grundig, skræddersyet rådgivning.

Så inden du tager på visningsrejse, arbejder vi tæt sammen med dig for at finde frem til, præcis hvilke krav du stiller til boligen: beliggenhed, budget, størrelse, stil. Derefter laver vi din personlige liste over relevante ejendomme. På visningsrejsen arbejder vi ud fra listen – og så taler vi jo i øvrigt sammen for at få præciseret dine ønsker yderligere, når du har haft lejlighed til at se de relevante områder og ejendomme.

Det er, hvad vi hjælper med på en visningsrejse med MASA. Vi spørger dig, hvad du ønsker, og så finder vores hold af eksperter frem til det.

Hvis du har lyst til at tage på visningsrejse, skal du blot arrangere køb af flybillet til Alicante. MASA International arrangerer og betaler for resten, herunder afhentning i Alicantes lufthavn, 3 dages indlogering på Hotel MASA International i Torrevieja og fuld forplejning. Eneste betingelse for denne visningsrejse er, at du deltager på de arrangerede ture, hvor vi viser dig de områder og ejendomme, som du finder interessante.

Derefter giver vi dig tid og plads til at lade indtrykkene sætte sig. Ingen salgssnak. Det er nemlig ikke vores stil at presse kunder til at købe det forkerte hus. Faktisk presser vi dig heller ikke til at købe det rigtige hus – vi rådgiver og assisterer dig blot under hele forløbet, så du får de bedste muligheder for at finde den helt rigtige bolig.

Klik her for at se det typiske program for en visningsrejse med MASA International.

Bestil en visningsrejse eller ring til os på vores danske kontor på telefon 34 679 08 7484


Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.