Dobbelthus i Los Alcazares, Costa Cálida, 4 soveværelser €645,000

Property video
Area video
Områder

Træd ind i denne fortryllende sydvendt villa, der nærmest omfavner den smukke kystlinje og den charmerende landsby i nærheden.

Denne moderne villa er en perle placeret blot et stenkast fra de fantastiske strande i Los Narejos samt et væld af bekvemmeligheder i nærområdet.

Når du træder indenfor, mødes du af en imponerende højloftet entré og en åben planløsning med stue, spisestue og køkken. Stueetagen byder også på en ekstra stue eller soveværelse, et rum ved siden af køkkenet ideelt til en rummelig spisestue samt et badeværelse.

En elegant trappe fører op til første sal, hvor fire dobbeltværelser venter dig. Her finder du også master soveværelset med adgang til en balkon, en-suite badeværelse og et påklædningsværelse. Et andet stort soveværelse har også eget badeværelse med badekar og bruser samt adgang til en lille balkon. De resterende to soveværelser deler et badeværelse med brusebad. Alle værelser har indbyggede skabe. Trappen fører yderligere op til den private tagterrasse, der nyder solen hele dagen.

Udenfor er haven flisebelagt og omkranser en privat swimmingpool, mens en rummelig kælder tilbyder 4 værelser, der kan anvendes som opbevaringsrum, fitnessområde eller til maskiner, alt efter behov.

Komforten er sikret med aircondition i hele boligen, og møblerne kan forhandles efter ønske.

Dette hjem er en absolut must-see! Beliggende i Los Alcázares, en charmerende by på Costa Cálida, kun 2 minutters kørsel fra San Javier Lufthavn og 15 minutters kørsel fra den historiske by Cartagena.

Området er omgivet af det varme, rolige vand i Mar Menor, der tiltrækker besøgende fra hele verden takket være sine prisbelønnede strande. Sommermånederne byder på en varm velkomst til både lokale og turister ved kysten, som er særligt kendt for sit lune vand.

Los Alcázares har omkring 7 km kystlinje og er et paradis for vandsportsentusiaster, der kan dyrke sejlads, dykning, jetski, windsurfing, kitesurfing og fiskeri.

Nyd et væld af gastronomiske oplevelser med flere fremragende restauranter og tapassteder, der tilbyder indendørs og udendørs spisepladser med en betagende udsigt over Mar Menor.

Balneario Plaza byder på et bredt udvalg af restauranter fra engelsk morgenmad til Sunday Roasts.

Uanset hvad du leder efter - om det er vandsport, kulturelle oplevelser eller kulinariske eventyr - Los Alcázares vil ikke skuffe.

Gem
GensalgsboligDobbelthus
Pris: €645,000Størrelse: 195 m2
5213Soveværelser: 4
Badeværelser: 3+1Terrasse: 11 m2
Have: 145 m2Elevator: Nej
Land: 460 m2Kælder: Nej
Air condition: JaLiving space: 166 m2
Garage: JaVeranda: Nej
Egen poolTæt ved stranden
Energi vurdering: CSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.