Lejlighed i Torrevieja, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €139,900

Area video
Områder

Træd ind i denne charmerende lejlighed blot et stenkast fra den eftertragtede La Mata strand. Et indbydende rum åbner sig med en rummelig stue/spisestue og et separat køkken, ledsaget af to hyggelige soveværelser og et veludstyret badeværelse. Nyd solnedgangene fra den lille, maleriske balkon med udsigt over det fortryllende fælles poolområde.

Beliggende på anden sal i en bekvemt placeret boligblok, som kan nås nemt med elevator, vil du opleve en skøn bekvemmelighed lige uden for døren. Et væld af barer, restauranter og en overflod af faciliteter venter blot et skridt væk fra denne fantastiske bolig.

Du behøver ikke bekymre dig om møbler, da denne lejlighed allerede er fuldt møbleret og klar til øjeblikkelig indflytning. Med den lokale busrute lige ved siden af og en hurtig 30-minutters kørsel til Alicante lufthavn, er denne beliggenhed både praktisk og idyllisk.

Grib chancen for at opleve det bedste af strandlivet og bekvemmeligheden ved denne skønne bolig, der venter på dig.
Denne lejlighed har allerede turistlicens, så det er en god mulighed at leje den ud.

Gem
GensalgsboligLejlighed
Pris: €139,900Størrelse: 68 m2
5206Soveværelser: 2
Badeværelser: 1Terrasse: 6 m2
Elevator: JaKælder: Nej
Air condition: JaGarage: Nej
Veranda: NejFællespool
Tæt ved strandenHandicap-venlig
MøbleretHavudsigt
Energi vurdering: ESe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.