Lejlighed i Torrevieja, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €157,000

Area video
Områder

Denne penthouse-lejlighed med to soveværelser og to badeværelser, som ligger kun 650 meter fra den nærmeste strand, er komplet med møbler.
Med udsigt over den fælles pool; havudsigt fra både åben terrasse og en anden terrasse med glas samt et privat tagterrasse.
Ejendommen, som har et separat køkken, som kan åbnes, hvis det foretrækkes med lameldøre. Et badeværelse nedenunder med bruser og soveværelse og soveværelse med 2 enkeltsenge med andet badeværelse med badekar og bruser på anden sal.
Beliggende i et område af La Mata, tæt på masser af barer, restauranter og butikker sammen med busruter til mange andre områder på Costa Blanca og det vigtigste busdepot i Torrevieja, hvor man nemt kan pendle fra Alicante lufthavn.
La Mata er et kyst resort beliggende på Spaniens sydlige Costa Blanca. La Mata er tættest på Torrevieja, og med al de seneste års ejendomsudvikling er byerne nu smeltet ind i hinanden. La Mata er blevet mere og mere populær som turistdestination på grund af sine dejlige strande.

Gem
GensalgsboligLejlighed
Pris: €157,000Størrelse: 75 m2
5199Soveværelser: 2
Badeværelser: 1+1Terrasse: 6 m2
Tagterrasse: 25 m2Elevator: Nej
Kælder: NejAir condition: Ja
Garage: NejVeranda: Nej
FællespoolTæt ved stranden
Tæt på butikkerMøbleret
HavudsigtEnergi certifikat
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.