Lejlighed i Guardamar, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €240,000

Area video
Områder

Oasis Beach XIV er et kompleks med 148 lejligheder i El Raso. Ejendommen er helt ny og ubeboet. Med 2 soveværelser og 2 badeværelser, åbent køkken, rummelig stue/spisestue i åbent plan, der fører til en privat terrasse. Til ejendommen hører en underjordisk parkeringsplads med i prisen. Bebyggelsen er lukket og helt privat, med to fælles swimmingpools kun for beboere, anlagte haver, spa, fitnesscenter, legeplads, minigolf.
El Raso ligger mellem Guardamar og Orihuela Costa, i hjertet af Costa Blanca, et sted hvor du kan nyde det vidunderlige spanske klima året rundt.
Bebyggelsen er tæt på alle lokale faciliteter samt et fantastisk udvalg af fritidsaktiviteter, herunder de smukke strande, mesterskab golfbaner og sejlads. El Raso ligger i Guardamar del Segura, hvor der er 14 kilometer vidunderlige fine sandstrande nær en enorm skov på 840 hektar kendt som "Guardamar Dunes", som er et offentligt beskyttet område. Marinaen er blevet udvidet og er blevet et varetegn i Vega Baja-området. Resortet er let tilgængeligt fra AP-7-motorvejen og N332-kystvejen og er kun en kort afstand fra både Alicante og Corvera Murcia lufthavne

Gem
GensalgsboligLejlighed
Pris: €240,000Størrelse: 86 m2
5195Soveværelser: 2
Badeværelser: 2Terrasse: 20 m2
Elevator: JaKælder: Nej
Air condition: JaGarage: Ja
Veranda: NejFællespool
Handicap-venligMøbleret
Energi vurdering: BSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.