Villa i Rojales, Costa Blanca Syd, 3 soveværelser €489,000

Property video
Property video
Områder

Lignende ejendomme

Villa i Rojales

  • €404,000
  • Nybyggeri
  • 2 badeværelser
  • 3 soveværelser
  • Størrelse: 109 m2
  • Egen pool
  • Tæt på butikker

Luksus villa opført i moderne nordisk stil.

Azahar II er et smukt kompleks af uafhængige villaer, beliggende i Rojales, i hjertet af Vega Baja.
Du har en enestående mulighed for at vælge mellem forskellige modeller med 3- eller 4-værelses villaer, som er fordelt på en eller to etager, så du kan vælge den, der passer bedst til dine ønsker og behov. Villaerne har et moderne og hyggeligt design, placeret på rummelige grunde mellem 250 og 518 kvm.
De leveres med møblerede køkkener og hårde hvidevarer, PVC vinduer med automatiske skodder, aircondition, belysning, badeværelser med skærme og møbler eller video samtaleanlæg m.m. De inkluderer også en privat pool, og der er et solarium, hvis du har brug for mere plads.
Rojales byder på mange lokale faciliteter, herunder butikker, barer, restauranter og supermarkeder. Dens fremragende beliggenhed gør udviklingen til et perfekt valg for dem, der søger efter et roligt miljø uden at ofre komforten og bekvemmeligheden ved at bo i hjertet af byen. Rojales er beliggende kun 30 minutter fra Alicante lufthavn, tæt på Guardamars strande og ved siden af ​​"La Marquesa Golf".

Gem
NybyggeriVilla
Pris fra: €489,000Størrelse: 130 m2
Azahar IISoveværelser: 3
Badeværelser: 3+ 1Terrasse: 13 m2
Land: 263 m2Kælder: Nej
Air condition: JaHårde hvidevarer: Ja
Garage: Egen parkeringVeranda: 16 m2
Egen poolTæt på butikker
Energi vurdering: ASe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.