Dobbelthus i Los Montesinos, Costa Blanca Syd, 3 soveværelser €279,000

Property video
Områder

Dobbelthuse i Los Montesinos.

Herrada Hills er en nyudvikling af dobbelthuse i Los Montesinos. Boligen består af 3 soveværelser med dobbeltsenge (master soveværelset fører ud til en privat terrasse, alle med indbyggede skabe), 2 badeværelser (det ene en-suite), moderne fuldt udstyret køkken (i mat hvid med høj finish, inklusive hårde hvidevarer) en rummeligt opholds-/spiseområde i åbent plan, der fører til den private have i middelhavsstil, swimmingpool, ca 78m2 tagterrasse med storslået udsigt af Middelhavets Levante og lagunerne La Mata og Torrevieja.
Ejendommen sælges inklusive hegn og motoriseret port for at give adgang til køretøjer.
Projektet er beliggende i den typisk-spanske landsby Los Montesinos, som har en et stort torv med et udvalg af barer og restauranter - perfekt til at nyde en afslappende eftermiddag eller aften. Kun syv minutters gang fra ejendommene byder byen på indkøbscenter, apoteker, skoler, butikker, supermarkeder, legepladser og offentlig parkering.
ligeledes er byen omgivet af naturparker og vandre-/cykelstier. De smukke appelsinlunde spreder en søde duft af appelsinblomst til området om foråret. Mesterskabsgolfbanerne Vistabella, La Finca og La Marquesa er en kort køretur. De lækre strande i Guardamar og centrum af Torrevieja ligger ca fem til ti minutters kørsel væk.
Vejene N-332 og AP-7 kan nås inden for et par minutter, hvilket sikrer, at du nemt kan tage et smut til byer som Alicante og Elche samt både lufthavnene Alicante og Murcia.

Gem
NybyggeriDobbelthus
Pris fra: €279,000Størrelse: 86 m2
Herrada HillsSoveværelser: 3
Badeværelser: 2Terrasse: 13 m2
Tagterrasse: 78 m2Elevator: Nej
Land: 166 m2Kælder: Nej
Air condition: Klargjort til installationHårde hvidevarer: Ja
Garage: Egen parkeringVeranda: Nej
Egen poolTæt på butikker
Energi vurdering: BSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.