Lejlighed i Orihuela Costa, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €268,000

Property video
Områder

Indflytningsklar nybygget 3-værelses lejlighed med havudsigt

I nyopført, elegant boligkompleks ligger disse indflytningsklare lejligheder på 70 kvm + stor terrasse med skøn havudsigt. 2 soveværelser og 2 badeværelser. Der er aircondition, parkeringsplads i kælderen og elevator.

Denne urbanisation ligger i Costa Blancas bedste golfområde: Inden for en afstand af 7 km er der 4 særdeles fine baner, nemlig Villamartín, Las Colinas, Las Ramblas og Campoamor.

Lejlighederne ligger 1 km fra Villamartín Plaza, som er kystens mest anerkendte underholdningscenter med kvalitetsrestauranter, koncertlokaler m.m.m. Der er 4 km til shoppingcentret La Zenia Boulevard med butikker, restauranter, caféer, apoteker, skoler osv. Der er 4 km til de fine blå-flag-sandstrande ved La Zenia, 10 km til Torreviejas centrum og 55 km til Alicantes lufthavn.

Torrevieja ligger præcis midt i Spaniens bedste klima. Jamen, sådan er det altså! På grund af beliggenheden mellem Middelhavet og de 2 store saltsøer har Torrevieja et unikt, tørt mikroklima. På årsbasis er gennemsnitstemperaturen 18,3 grader, og antallet af solskinstimer er i gennemsnit 8½ time pr. dag med 323 solskinsdage om året.

I 1981, da MASA International blev grundlagt, var Torrevieja en fiskerby med 12.000 indbyggere. Siden har Torrevieja udviklet sig til en kosmopolitisk by med 100.000 indbyggere, en travl havn og marina, en lang strandpromenade og et stort udvalg af kulturtilbud.

Byen har 8 fine strande, og strandpromenaderne er nok byens mest fremtrædende vartegn. Der er i alt 10 fordelt langs den 14 km lange kystlinje. De mest populære er de 3, der ligger nærmest den gamle bymidte. Disse promenader er et livligt kvarter fuldt af restauranter, caféer og barer, og mange af gaderne ved promenaden er lavet om til gågader.

Gem
IndflytningsklarLejlighed
Pris: €268,000Størrelse: 71 m2
0Soveværelser: 2
Badeværelser: 2Terrasse: 20 m2
Elevator: JaKælder: Nej
Air condition: JaGarage: Underjordisk parkingsplads
Veranda: NejFællespool
Tæt på butikkerTæt på golfbane
MøbleretHavudsigt
Energi vurdering: BSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.