Dit personlige møde med MASA i Danmark

Du bestemmer mødested: Vores kontor i Køge, på en café eller hjemme hos dig.

Uformel samtale med og rådgivning af MASA i Danmark

Drømmen om at købe en bolig på Costa Blanca kan hurtigt munde ud i endeløse søgninger på internettet, uden at processen hen imod et køb af drømmeboligen nødvendigvis bliver lettere af den grund.

Naturligvis kan jagten på den helt rigtige bolig på Costa Blanca med fordel starte med søgninger på internettet. Men hos MASA International/Danmark er vi af den overbevisning, at en så stor beslutning som køb af fast ejendom i Spanien med fordel kan bakkes op af et personligt møde med den rådgiver, som skal sikre, at søge- og købsprocessen forløber så problemfrit og trygt som muligt. For det første giver det personlige møde i Danmark dig mulighed for at ”sætte ansigt på.” For det andet får du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have om køb af bolig i Spanien – det være sig om forskellige områder på Costa Blanca, boligtyper, finansiering, juridiske og skattemæssige spørgsmål, visningsrejse med MASA osv.

Og husk: MASA International blev grundlagt i 1981 og har siden da solgt mere end 36.000 ejendomme. MASA International er desuden det eneste ISO 9001-certificerede ejendomsmæglerfirma på Costa Blanca. Hos MASA International/Danmark er du med andre ord i trygge hænder fra start til slut – og lidt længere…

Bestil dit personlige møde med MASA Danmark


Bemærk: Felter markeret med asterisk* er obligatoriske. Vi værdsætter dit privatliv og deler naturligvis ikke dine data med 3. parter.