Terrain i Alfaz del Pi, Costa Blanca Nord, 5 soveværelser €2,250,000

Property video
Områder

Træd ind i denne fortryllende villa, en tidløs oase beliggende i det maleriske Altea, Spanien. Oprindeligt opført i 1975, har boligen undergået en fuldstændig transformation i 2022 og stråler nu i autentisk Ibiza-stil, hvor kun ydrevæggen fra den oprindelige struktur står som et stolt vidnesbyrd om fortiden. Med en overflod af plads på en 3000 m2 grund og en bolig på 450 m2, er denne ejendom en harmonisk blanding af historisk charme og moderne luksus.

En elektrisk port fører dig langs en fortryllende indkørsel, indrammet af frodige palmer og grøn beplantning, der leder vejen til en charmerende gårdsplads. Panoramaudsigt over Middelhavet omfavner dig, mens du træder ind i denne enestående bolig.

Den første sal åbner op til et køkken-alrum, der ikke kun imponerer med moderne faciliteter, men også inviterer naturens skønhed indenfor. Køkkenet er udstyret med stilfulde hvidevarer og et vinkøleskab, mens en nærliggende viktualrum tilføjer en ekstra dimension af praktisk elegance. Terrassen, der strækker sig fra køkkenet til stuen, er krydret med et majestætisk gammelt oliventræ, der skaber en autentisk spansk stemning.

På denne sal finder du også mestersoveværelset, en privat tilflugt med en-suite badeværelse og et badekar, der åbner op for betagende havudsigt. En walk-in closet fuldender dette rum af udsøgt elegance. Et yderligere værelse med udsigt til gården, teknikrummet og et hjørneværelse med indtrængende lysindfald tilføjer en ekstra dimension til denne etage.

Trappen fører ned til underetagen, hvor en atmosfære af ren underholdning venter. Et vinrum, et ekstra køkken og et viktualrum skaber en ideel ramme for sammenkomster. To soveværelser med walk-in closets og en-suite badeværelser giver direkte adgang til det forfriskende poolområde, og her kan du omfavne en følelse af privatliv og ro.

Denne villa er mere end bare elegant og spektakulær; den er en fortælling om karakter og enestående design. Beliggende i et stille område, men alligevel kun få minutters kørsel fra stranden, restauranter og shoppingmuligheder, er denne bolig en autentisk perle, der forfører sanserne og efterlader et uudsletteligt indtryk på enhver, der træder ind i dens magiske verden.

Gem
GensalgsboligTerrain
Pris: €2,250,000Størrelse: 558 m2
5228Soveværelser: 5
Badeværelser: 5+1Elevator: Nej
Land: 3000 m2Kælder: Nej
Air condition: JaLiving space: 450 m2
Garage: JaVeranda: Nej
Egen poolEnergi vurdering: C
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.