Villa i San Miguel de Salinas, Costa Blanca Syd, 5 soveværelser €799,900

Property video
Områder

Det bedste af to verdener.

Velkommen til denne enestående luksus villa, der fremstår som en sand perle med en spektakulær udsigt over Middelhavet og den fortryllende Saltsø.

Denne villa er mere end blot et hjem; den er en erklæring til elegante detaljer og en invitation til at leve livet i dets mest sofistikerede form. Her går modernitet og naturskønhed hånd i hånd for at skabe en bolig, der opfylder selv de mest krævende forventninger. Velkommen til en verden af ultimativ luksus og tidløs elegance.

Gå på opdagelse i en verden af harmoni mellem indendørs og udendørs arealer, hvor naturens skønhed smelter sammen med moderne teknologi, for at skabe en atmosfære af komplet velvære. Hvert hjørne af denne villa er nøje udformet for at tilbyde en sanselig oplevelse af både æstetik og funktionalitet.

Fra villaens overdådige rooftop-terrace kan du nyde en imponerende solopgang over Middelhavet, eller lad stjernerne være vidne, når du samler dine nærmeste til en overdådig middag, tilberedt direkte på terrassens udekøkken, hvor Middelhavet og saltsøen skaber en imponerende kulisse.

Boligens stueplan er en sand oplevelse af rummelighed og lys. Med 2 værelser, en-suite badeværelser samt walk in closet , gæstetoilet og et stort køkken-alrum med en loftshøjde på 3.60 meter, er dette et indbydende sted for familieliv og underholdning. De lyse omgivelser giver en følelse af luft og åbenhed.

Den private pool er hjertet af den udendørs oase, omgivet af en rummelig terrasse, der inviterer hele familien til at nyde livet i luksus og afslapning. Her kan du skabe uforglemmelige minder og tilbringe kvalitetstid sammen med dine kære.

Praktisk luksus er en prioritet her, da villaen er udstyret med en rummelig garage med plads til 2 biler, og ikke kun ét, men to fuldt udstyrede køkkener . I kælderen strømmer lyset ind ad de store vinduespartier, kælderen har egen separate indgang, samt en alsidigt indretning, med 3 værelser, 2 af værelserne har en-suite badeværelse, et kontor og vaskerum samt direkte adgang til garagen.
Denne ejendom er også velegnet til udlejning, hvilket åbner op for muligheder for investering og indtjening.

Solceller bidrager til en bæredygtig tilgang, der ikke kun er miljøvenlig, men også økonomisk fordelagtig. Hver eneste detalje er nøje gennemtænkt for at skabe et harmonisk miljø, hvor moderne bekvemmeligheder møder tidløs skønhed.

Den unikke beliggenhed er en sand drøm for dem, der søger den perfekte balance mellem naturens skønhed og bylivets pulserende energi. Blot få minutters kørsel væk åbenbarer sig det fornemme Las Colinas Golf & Country Club, et paradis for golfentusiaster, hvor den berømte mesterskabsbane inviterer til udfordrende spil. Ud over golfen kan du opleve verdensklasse faciliteter, der indbyder til afslapning og luksuriøs forkælelse.

Dertil kommer privatskolen El Limonar International Villamartin, der står som et fyrtårn for uddannelse. Med rødder i det anerkendte britiske Cambridge skolesystem tilbyder skolen en international uddannelse, der åbner døre til en global verden af viden og muligheder.

Alicante lufthavn 40 minutter

Gem
GensalgsboligVilla
Pris: €799,900Størrelse: 274 m2
5201Soveværelser: 5
Badeværelser: 4+1Tagterrasse: 60 m2
Elevator: NejLand: 558 m2
Kælder: NejAir condition: Ja
Garage: JaVeranda: Nej
Egen poolTæt på golfbane
HavudsigtEnergi vurdering: B
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.