Villa i Ciudad Quesada, Costa Blanca Syd, 4 soveværelser €550,000

Villa i Ciudad Quesada, Costa Blanca Syd, 4 soveværelser €550,000

Denne spektakulær og moderne to-etagers villa, er beliggende i det populære område Ciudad Quesada.
Villaen på 200 m² har en 500 m² stor grund, og indeholder 4 soveværelser og 3 badeværelser. Samt en fantastisk stue med udsigt over poolen hvor der er adgang til haven. Villaen er udstyret med et moderne køkken.
Haven er ekstraordinært velholdt, med automatisk vandingssystem, plantebelysning og privat pool. Der er også et solarium på 75m².
Kun 1 km (5 minutters kørsel) fra den berømte La Marquesa golfbane, 6 km (15 minutters kørsel) fra den nærmeste strand i La Mata og 38 km (40 minutters kørsel) fra Alicante lufthavn.
Ciudad Quesada ligger mellem Guardamar og Torrevieja og har en international og stemningsfuld atmosfære. Der indeholder alle de faciliteter du kan ønske dig, inden for rækkevidde. Butikker, banker, supermarkeder, restauranter og barer, samt et vandland. Der er fem golfbaner inden for 20 minutters kørse,l for spillere på alle niveauer, Bl.a. La Marquesa Golfklub og 2008 PGA Championship-banen på La Finca. Et af højdepunkterne i området er fritidsområdet på Hotel La Laguna, hvor du kan nyde spa- og skønhedsbehandlinger uden at skulle være hotelgæst. Der er ugentlige markeder i Quesada, Guardamar, Torrevieja, Benijofar og Rojales.

Gem
GensalgsboligVilla
Pris: €550,000Størrelse: 200 m2
Ti4127Soveværelser: 4
Badeværelser: 3Tagterrasse: 75 m2
Kælder: NejAir condition: Nej
Garage: NejVeranda: Nej
FællespoolAir condition
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.