Villa i La Marina, Costa Blanca Syd, 6 soveværelser €349,950

Property video
Områder

Vidunderlig autentisk villa med ægte spansk stemning, med licens til B&B.

Vidunderlig autentisk villa med 6 soveværelser som har et enormt potentiale til helårsbolig.
Denne hyggelig villa er designet og bygget efter de højeste standarder i ægte spansk håndværk, fyldt med originale detaljer såsom fliser fra Toledo, muret grill/udekøkken og buede døre.
Boligen indeholder: 6 store soveværelser, 2 badeværelser, et stort køkken udstyret med industri hvidevare, stue med åben pejs, vinkælder og meget mere.
Hver detalje er gennemtænkt og valgt ud fra at alt passe ind i den spanske stil. Designet og udbygningen giver mulighed for at bruge villaen som Casa-Rural aktiviteter for besøgende, der søger en særlige stemning hvor de kan tilbringe deres ferie.
Fra den store velholdte have med det udendørs køkken, er der delvis udsigt til Middelhavet samt udsigt over den smukke fyrreskov.
Huset er beliggende i et naturskønt område nær La Marina landsby som har alle de nødvendige faciliteter som du behøver i hverdagen. Samt er du meget tæt på to af provinsens bedste strande; Playa Las Dunas de la Marina og Playa El Pinet.
20 minutter fra Alicante lufthavn.

Gem
GensalgsboligVilla
Pris: €349,950Størrelse: 218 m2
5064Soveværelser: 6
Badeværelser: 2Elevator: Nej
Land: 2000 m2Kælder: Nej
Air condition: JaGarage: Egen parkering
Veranda: 30 m2Tæt ved stranden
Tæt på butikkerMøbleret
HavudsigtEnergi certifikat
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.