Villa i Orihuela Costa, Costa Blanca Syd, 3 soveværelser €1,485,000

Villa på Las Colinas Golf & Country Club, 3 soveværelser, €1,485,000

Signature Villa Bright Patio er beliggende på det luksuriøse Las Colinas Golf & Country Club.
Denne elegante og moderne luksus villa er designet med masser af lys og åbne rum, med kælder, garage, privat pool, rummelige terrasser og en fantastisk udsigt over golfbanen.
Bolig består af 3 soveværelser, 2 badeværelser og 1 gæstetoilet.
Ejendommen kommer med fuldt udstyrede badeværelser med gulvvarme, fuldt udstyret køkken med hvidevare, eksterne elektriske skodder, Aircondition, anlagt have og smart home system.
Las Colinas Golf & Country Club er beliggende i den sydlige del af Alicante provinsen, på et 330 hektar stort areal mellem dale og bakker, tæt på middelhavskysten.
Den 18 hullers mesterskabs golfbane som er designet af Cambell B. Robinson, har også en moderne driving range og 2 short game områder, samt fitnesscenter, tennis/padel akademi, basketball, swimmingpool og en lækker wellness afdeling.

På området finder du også klubhuset med 3 spændende restauranter, en proshop, samt et lokalt supermarkedet.
Et fantastisk sted, hvor du kan finde din ideelle ferie/helårsbolig, et sted hvor du kan nyde et 200.000 m2 smukt landskab og naturskønne vandreture gennem appelsin- og citronlunde.

Gem
IndflytningsklarVilla
Pris: €1,485,000Størrelse: 240 m2
0Soveværelser: 3
Badeværelser: 3+ 1Terrasse: 75 m2
Terrasse (2): 42 m2Elevator: Nej
Land: 1075 m2Kælder: Ja
Air condition: JaGarage: Egen parkering
Veranda: NejEgen pool
Tæt på butikkerTæt på golfbane
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.