Lejlighed i San Miguel de Salinas, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €119,900

Lejlighed i San Miguel de Salinas, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €109,900

Residential Angelina i San Miguel de Salinas er et ny projekt med moderne 1 og 2 værelser. Med den centrale beliggenhed kun få minutters gang fra byens centrum, finder du et væld af butikker, spisesteder og supermarkeder.
Lejlighederne består af en rummelig stue med glasdøre ud til terrassen, et moderne køkken, 2 soveværelse med indbyggede skabe og 1 stort badeværelse,og et yderligere gæstebadeværelse.

Projektet har smukke fællesarealer med grønne områder og swimmingpool, samt elevatorer til alle etager, sikker underjordisk parkering og valgfrit opbevaringsrum.
San Miguel De Salinas er en dejlig spansk landsby, fuld af karakter og charme. Villamartin og La Zenia boulevard shopping ligger et par minutters kørsel væk
Området er omgivet af mange fantastiske golfbaner bl.a. Las Colinas, Villamartin, Vista Bella, La Finca og mange flere.

Gem
NybyggeriLejlighed
Pris fra: €119,900Størrelse: 65 m2
Residencial AngelinaSoveværelser: 2
Badeværelser: 2Terrasse: 5 m2
Elevator: JaKælder: Nej
Air condition: Klargjort til installationHårde hvidevarer: Nej
Garage: Underjordisk parkingspladsVeranda: Nej
FællespoolTæt på butikker
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.