Lejlighed i Fuente Alamo, Costa Cálida, 2 soveværelser €95,000

Lejlighed i Fuente Alamo, Costa Cálida, 2 soveværelser €95,000

Disse rummelige lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser ligger i et område omgivet af frodige haver med palmer i middelhavsstil. Projektet omfatter 8 fælles pools for både voksne og børn.

Alle lejligheder kommer fuldt møblerede og udstyrede køkkener med kompakte bordplader. Alle badeværelser har jacuzzi-badekar og gulvvarme, polerede marmorgulve, varm/kold aircondition, hvidlakeret sikkerhedsdør og indbyggede skabe.
Penthouselejlighederne har desuden et stort solarie med grill/køkken og pergolaer.

Dette luksus resort byder på en lang række af dekadente faciliteter såsom- kurbade, fitness, tyrkiske og romerske bade, sauna, jacuzzi, inden/udendørs swimmingpools. Her kan du slappe af og lad dig forkæle i de komfortable omgivelser.
Du kan nyde din frokost, middag eller bare en hurtig bid mad på et hvilket som helst tidspunkt af dagen i resortets barer og restauranter.
Hacienda del Alamo golfresort Murcia kan prale af en 18 hullers bane plus et øvelsesområde designet af Dave Thomas, samt klubhus og et akademi.
Resortet er designet til at nyde alle former for sport, såsomfodbold, basketball, rugby, tennis og paddle-tennis.
Beliggende tæt på Murcia og Cartagena by og kun 15 km fra den internationale lufthavn i Corvera.

Gem
IndflytningsklarLejlighed
Pris: €95,000Størrelse: 112 m2
0Soveværelser: 2
Badeværelser: 2Terrasse: 13 m2
Elevator: JaKælder: Nej
Air condition: JaGarage: Underjordisk parkingsplads
Veranda: NejFællespool
Tæt på butikkerTæt på golfbane
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.