Villa i Benidorm, Costa Blanca Nord, 3 soveværelser €899,000

Property video
Area video
Områder

Lignende ejendomme

Villa i Benidorm

  • €899,000
  • Nybyggeri
  • 4 badeværelser
  • 4 soveværelser
  • Størrelse: 228 m2
  • Egen pool
  • Handicap-venlig
  • Havudsigt

Finestrat Hills Residential består af 11 villaer.

Finestrat Hills Residential består af 11 villaer, med 3 eller 4 soveværelser, 3 eller 4 badeværelser, privat swimmingpool, kælder, parkeringsplads, terrasse og have.

Alle boligerne vil være udstyret med privat swimmingpool med vandkaskade og udendørs bruser, vaskerum med vaskemaskine og parkeringsplads i kælder og spotlights inde i villaen og lys på udendørsarealer.

Dette er en unik beliggenhed, der tilbyder den spanske oplevelse til ferie eller permanent ophold. Spektakulær udsigt over de omkringliggende bjerge i Sierra Cortina-bjergkæden og ud over Middelhavet. Finestrats den maleriske bymidte, er kun en kort gåtur fra dit nye hjem, her finder du alle de nødvendige faciliteter du har brug, butikker, barer og restauranter, med La Marina Shoppingcenter og de mange strande i Benidorm kun 10 minutter væk. Du finder også et bredt udvalg af sports- og underholdningsmuligheder i området.
Costa Blanca ligger i den sydøstlige del af Spanien, og er let tilgængelig fra motorveje og motorveje. El Altet International Airport ligger syd for Alicante og har daglige flyvninger til mange destinationer. Og også til søs, hvor du kan finde mange yachtklubber.

Gem
NybyggeriVilla
Pris fra: €899,000Størrelse: 150 m2
Finestrat Hills ResidencialSoveværelser: 3
Badeværelser: 3Terrasse: 48 m2
Terrasse (2): 17 m2Elevator: Nej
Land: 490 m2Kælder: Ja
Air condition: Klargjort til installationHårde hvidevarer: Ja
Garage: Underjordisk parkingspladsVeranda: Nej
Egen poolHandicap-venlig
HavudsigtEnergi certifikat
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.