Dobbelthus i San Pedro del Pinatar, Costa Blanca Syd, 3 soveværelser €239,900

Eksklusive 4-værelses dobbelthuse med tagterrasse nær stranden

Elegante dobbelthuse i San Pedro. Husene har 3 soveværelser, 2 badeværelser, fuldt udstyret køkken og stor stue med udgang til haven, hvorfra der er trappe op til privat tagterrasse. Til urbanisationen hører grønne fællesarealer med bl. a. swimmingpool.

San Pedro del Pinatar (25.000 indbyggere) er en charmerende, traditionel spansk provinsby med masser af indkøbsmuligheder, restauranter, tapasbarer osv. Der er 3 km til de fantastiske strande ved saltvandslagunen Mar Menor. Den skærmes af fra Middelhavet af den 21 km lange sandtange La Manga, der i gennemsnit kun er 100 meter bred. Vandet i Mar Menor er i gennemsnit 2 grader varmere end vandet i Middelhavet (og de fine fjordrejer fra Mar Menor anses for at være blandt verdens bedste!). Mar Menor er perfekt til alskens vandsport, og der er masser af gode golfbaner lige i nærheden. Der er 42 km til Murcias lufthavn i Corvera og 80 km til Alicantes lufthavn.

Gem
NybyggeriDobbelthus
Pris fra: €239,900Størrelse: 93 m2
Playamar ParadiseSoveværelser: 3
Badeværelser: 2Tagterrasse: 89 m2
Have: 93 m2Elevator: Nej
Kælder: NejAir condition: Klargjort til installation
Hårde hvidevarer: JaGarage: Egen parkering
Veranda: NejFællespool
Tæt på butikkerHandicap-venlig
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.