Villa i Los Montesinos, Costa Blanca Syd, 3 soveværelser €356,900

Property video
Områder

Fritliggende villaer med mulighed for privat pool.

Alba Salinas består af fritliggende villaer beliggende i La Herrada, Los Montesinos.
De to-etagers ejendomme består af 3 soveværelser med dobbeltsenge alle med indbyggede skabe og to med direkte adgang til en terrasse på første sal, påklædningsværelse i master soveværelset, 2 badeværelser et en-suite, separat toilet, fuldt udstyret moderne køkken samt stue/spisestue i åbent plan, der fører til den private have med valgfri privat swimmingpool.
La Herrada ligger kun få minutters kørsel fra Los Montesinos og tilbyder en mange forskellige faciliteter, herunder butikker, supermarkeder, barer/restauranter, indkøbscentre, apoteker og skoler, samt mange fritidsaktiviteter, herunder naturreservater med et enormt dyreliv, gåture, cykling og ridning.
Området er godt forbundet via N-332 og AP-7 motorvejene, med Alicante Lufthavn kun 20 minutters kørsel.
I nærheden finder du de gyldne strande i Guardamar og Torrevieja samt de mest fantastiske golfbaner Bl.a. La Finca Golf. Vista Bella og Las Colinas Golf & Country Club.

Gem
NybyggeriVilla
Pris fra: €356,900Størrelse: 113 m2
Alba SalinasSoveværelser: 3
Badeværelser: 2+ 1Terrasse: 20 m2
Land: 200 m2Kælder: Nej
Air condition: Klargjort til installationHårde hvidevarer: Ja
Garage: Egen parkeringVeranda: 19 m2
Egen pool (optional)Tæt på butikker
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.