Byhus i Monforte del Cid, Costa Blanca Nord, 3 soveværelser €178,000

Rækkehus ved Alenda Golf i Monforte del Cid.

Dette private kompleks af smukke 3-værelses rækkehuse kombinerer det rolige område af Alenda Golf Course med et mere livligt natteliv ved stranden, der er let tilgængeligt på kun 15 minutter.

Alle Kiruna Residencial rækkehusene omfatter fuldt udstyret køkken med keramiske kogeplader, emhætte og ovn. Boligerne har også aircondition/varmeenheder, præinstallerede gasradiatorer og indbyggede klædeskabe i alle værelser. Kiruna Residencial boligerne har også egen have og privat parkering.

Kiruna Residencial komplekset har en række private haver, en fælles swimmingpool, et klubhus, en tosproget engelsk-spansk skole og et supermarked.

Terrasserne er enten omgivet af de spektakulære Sierra de las Aguilas bjerge eller den fantastiske udsigt over golfbanen, hvilket gør dem til det perfekte sted at nyde alle dagens måltider.

Takket være det dejlige klima året rundt og fantastiske faciliteter, er Costa Blanca et perfekt område, ikke kun for at spille golf, men også at investere i en golfejendom. Der er over 15 golfbaner i nærheden, såsom El Patio Golf Club, som ligger kun 3 kilometer fra Alicante og er designet af Severiano Ballesteros, og Font del Llop Golf Club, nær Alenda. Alenda Golf Club er en 18-hullers bane med separat pitch & putt.

Kiruna Residencial tilbyder mulighed for at købe en golfejendom i Alicante til en specialpris.

Komplekset ligger ved Alenda Golf Club i et fredeligt område omgivet af smuk udsigt og kun 15 minutter fra Alicantes bymidte og gyldne strande. Elches berømte palmeplantage, der nu er med på Verdensarvslisten, ligger kun 8 minutter væk.

Bjergene i Sierra de las Águilas og Sierra del Cid tilbyder en fantastisk kulisse og giver beboere mulighed for at nyde den betagende udsigt, naturvandringer og endda fugleture. Den historiske landsby Monforte del Cid ligger også i nærheden og byder på et udvalg af lokale faciliteter. Det er kun 15 minutter fra Alicantes gyldne strande, Alicante Lufthavn og byen Elche.

Gem
IndflytningsklarByhus
Pris: €178,000Størrelse: 105 m2
0Soveværelser: 3
Badeværelser: 2+ 1Terrasse: 14 m2
Tagterrasse: 51 m2Have: 26 m2
Elevator: NejKælder: Nej
Air condition: JaGarage: Egen parkering
Veranda: NejFællespool
Tæt på butikkerTæt på golfbane
Energi vurdering: BSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.