Maisonette i Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Nord, 2 soveværelser €198,000

Area video
Områder

Lignende ejendomme

Maisonette i Sierra Cortina

  • €175,000
  • Nybyggeri
  • 2 badeværelser
  • 2 soveværelser
  • Størrelse: 76 m2
  • Fællespool
  • Tæt på butikker
  • Tæt på golfbane

3-værelsers maisonette i Benidorm. Pris 1.461.000 d.kr.

Campana Bay er en privat bebyggelse sammensat af luksuriøse rækkehuse. Husene er placeret i grupper af fire; to af dem i stueetagen med privat have og de to andre på øverste etage med en vidunderlig solterrasse. Alle lejlighederne har privat parkering, fælles swimmingpool og adgang til grønne områder.

Moderne design og arkitektur forenes i dette luksuriøse boligkompleks som, helt ned til mindste detalje, svarer til de strengeste kvalitetsstandarder, ikke kun i byggematerialerne, men også i forhold til finish.

Campana Bay er rummelige og lyse rækkehuse, hver med deres egne luksusfunktioner og faciliteter, mens de på samme tid nyder godt af fællesområderne der indbyder til en beundringsværdig livskvalitet.

Beboerne i komplekset kan nyde: fælles/privat swimmingpool, grønne områder, golfbaner i nærheden, store og fantastisk smukke strande, legeplads, fritidsområder for hele familien og meget mere.

Ejendommene ligger på grænsen mellem Finestrat og Benidorm. Campana Garden har en helt særlig beliggenhed mellem havet og bjergene, tæt på mange faciliteter såsom professionelle golfbaner, store og smukke strande, fritidsområder (forlystelsesparker, vandland, kultur, camping ...), vandreture, naturområder og meget mere.

Strande som "Poniente" og "Levante" er to strækninger af gyldent sand, hver mere end 6 km lange og ideelle til vandsport og solbadning. Nyd de mest besøgte strande i Europa og de bedste i Costa Blanca.

Mundomar, Aqualandia og Terra Mitica er blandt de mange forlystelsesparker i området, hvor du kan fornøje dig med dine venner, familie og de mest eventyrlystne. Talrige professionelle golfbaner ligger meget tæt på Campana Bay.

Puig Campana (Finestrat) er Alicantes næsthøjeste bjerg, med fantastisk udsigt fra toppen. Sierra Helada (Benidorm) er et stort bjerg dannet hovedsagelig af kalksten, så om natten, når månen spejles i det, ser det ud som is.

Campana Bay skiller sig ud som et luksus boligprojekt, hvor en masse fritidsaktiviteter kan nydes af alle familiemedlemmer, i et miljø der netop er lavet til afslapning, nydelse og ro.

Gem
NybyggeriMaisonette
Pris fra: €198,000Størrelse: 76 m2
Campana BaySoveværelser: 2
Badeværelser: 2Tagterrasse: 79 m2
Elevator: NejKælder: Nej
Air condition: Klargjort til installationHårde hvidevarer: Nej
Veranda: NejFællespool
Tæt på butikkerTæt på golfbane
HavudsigtEnergi certifikat
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.