Lejlighed i Pulpi, Costa Almeria, 2 soveværelser €161,000

Lignende ejendomme

Lejlighed i Pulpi

  • €158,000
  • Nybyggeri
  • 2 badeværelser
  • 2 soveværelser
  • Størrelse: 74 m2
  • Fællespool
  • Tæt ved stranden
  • Tæt på butikker

Skønne, nybyggede lejligheder ved stranden fra kun ca. d.kr. 679.000!

Mar de Pulpí er et boligkompleks, som tilbyder lejligheder med både 1, 2 og 3 soveværelser.

Mar de Pulpí ligger kun et stenkast fra stranden, så du behøver ingen bil for at tage en forfriskende dukkert i Middelhavets bølger.

De lyse lejligheder tilbyder alle private terrasser. Lejlighederne i stueplan indeholder en overdækket terrasse såvel som en have, hvorfra du har direkte udgang til stierne, som omkranser pool-området. Lejlighederne på 1. sal tilbyder en dejlig stor altan, hvor du kan solbade under helt private former. Lejlighederne på øverste etage tilbyder ikke blot en dejlig stor altan, men i tillæg en fantastisk tagterrasse, hvor du kan sætte gang i grillen og nyde en kold eller et glas - måske i selskab med din familie og/eller venner?

Poolområdet består af en voksen-pool såvel som to opvarmede jacuzzier, så du selv i vinterhalvåret ikke behøver at være bange for vandtemperaturen, men blot kan sætte dig i det vel-tempererede badevand og føle afstresningen løbe gennem din krop.

Pool-området er omgivet af et skønt og hyggeligt grønt område – og hvis du har børn eller børnebørn, så vil den sikrede legeplads være med til at sørge for, at børnene/børnebørnene aldrig vil glemme et ophold i Mar de Pulpí.

Hvis du søger en nybygget og moderne bolig i Europas bedste klima til en særdeles attraktiv pris, og hvor du får alle muligheder for at koble af, så bør du bestille en visningsrejse, som inkluderer et besøg i Mar de Pulpí.

Gem
NybyggeriLejlighed
Pris fra: €161,000Størrelse: 70 m2
Mar de Pulpi 5Soveværelser: 2
Badeværelser: 1Terrasse: 18 m2
Tagterrasse: 50 m2Elevator: Ja
Kælder: NejAir condition: Klargjort til installation
Hårde hvidevarer: NejGarage: Underjordisk parkingsplads
Veranda: NejFællespool
Tæt ved strandenTæt på butikker
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.