Villa i Almoradi, Costa Blanca Syd, 3 soveværelser €200,000

Dejlig 128 kvm stor villa i Almoradí. 2 etager + tagterrasse.

Fredeligt beliggende fritstående villa i bebyggelsen Las Acacias, som er en del af den hyggelige landsby Heredades, lige uden for Almoradí. Villaen har 3 soveværelser, 3 badeværelser, separat køkken og stor stue med udgang til haven, hvor der er plads til at lave swimmingpool. Fra haven er der trappe til skøn tagterrasse på 45 kvm.

Villaen er en drøm for dem, der foretrækker at bo lidt inde i landet. Og alligevel er der kun 15 km til stranden ved Guardamar og 20 km til Torrevieja. Der er 36 km til Alicantes lufthavn (= 3 timer til Danmark). Til Odense er der 2.600 km (= 26 timer i bil).

Gem
NybyggeriVilla
Pris fra: €200,000Størrelse: 128 m2
Residencial Las AcaciasSoveværelser: 3
Badeværelser: 3Tagterrasse: 45 m2
Elevator: NejLand: 200 m2
Kælder: NejAir condition: Klargjort til installation
Hårde hvidevarer: NejGarage: Egen parkering
Veranda: 12 m2Egen pool (optional)
Tæt på butikkerEnergi vurdering: B
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.