Lejlighed i Arenales del Sol, Gran Alacant - Santa Pola, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €165,000

Lignende ejendomme

Lejlighed i Arenales del Sol

  • €192,000
  • Nybyggeri
  • 2 badeværelser
  • 2 soveværelser
  • Størrelse: 72 m2
  • Fællespool
  • Tæt ved stranden
  • Tæt på butikker

Fantastisk beliggende lejligheder 12 minutter fra Alicante Lufthavn.

Arenales Playa 9 er et nyt boligkompleks, som ligger blot 12 minutters kørsel fra Alicante Lufthavn og få minutters gang fra stranden og tæt på naturreservatet Clot de Galvany, som byder på sandklitter, strande og marsk.

Lejlighederne i denne annonce for Arenales Playa 9 består af 2 soveværelser, et stort familiebadeværelse, fuldt udstyret og moderne køkken samt en stor, dejlig og åben stue med udgang til en rummelig terrasse med udsigt over kompleksets store haver. Haverne byder på 2 pools til voksne, én børnepool, 2 jacuzzier, terrasse samt legeplads. Ydermere hører til komplekset 4 større parkeringspladser og opbevaringsrum.

Den imponerende og 7 kilometer lange strand ved Playa de Arenales del Sol ligger kun en kort gåtur fra komplekset, og løber fra stranden ved El Altet til stranden ved El Carabassi.

Arenales Playa 9 er desuden beliggende tæt på alle andre væsentlige steder såsom supermarkeder, butikker, apoteker, læge- og sygehuse, restauranter, caféer og vinbarer.

Desuden er en længere række af golfbaner tilgængelige indenfor ca. 30 minutters kørsel.
Indenfor kort afstand oplever du såvel Santa Pola, Alicante som Elche, og hvis du ikke har bil, sørger de omfattende jernbanelinjer fra Alicante og Elche for, at du alligevel har alle muligheder for at opleve andre dele af Spanien.

Du kommer med andre ord aldrig til at kede dig, når du har købt din ejendom i Playa Arenales 9.

Gem
NybyggeriLejlighed
Pris fra: €165,000Størrelse: 65 m2
Arenales Playa 9Soveværelser: 2
Badeværelser: 1Terrasse: 14 m2
Elevator: JaKælder: Nej
Air condition: Klargjort til installationHårde hvidevarer: Nej
Garage: Underjordisk parkingspladsVeranda: Nej
FællespoolTæt ved stranden
Tæt på butikkerEnergi certifikat
Se PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.