Lejlighed i Villamartin, Orihuela Costa, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €150,000

360 Tour
Områder

Lejligheder i Villamartín. 3 eller 4 værelser.

500 m fra den gode golfbane Villamartín ligger denne nye urbanisation, Valentino Golf, som består af 144 lejligheder med 2 eller 3 soveværelser, 2 badeværelser, fuldt udstyret moderne køkken og stue. Stuelejligheden har privat have, lejligheden på 1. sal har en stor terrasse, mens lejlighederne på 2. og 3. sal begge har privat tagterrasse. Hver lejlighed har sin egen parkeringsplads i kælderen.

Ejendommen har elevator, og urbanisationen har fine fællesarealer med bl. a. swimmingpool, haver og tennisbaner.

Golfbanen Villamartín er en smuk og meget anerkendt 18 hullers par 72 bane på 6.005 m. I Villamartín-området er der indkøbscentre, restauranter, caféer, apoteker, skoler osv.

Der er 5 km til de fine sandstrande ved La Zenia, 55 km til Alicantes lufthavn og 25 km til Murcias lufthavn i San Javier.

Gem
NybyggeriLejlighed
Pris fra: €150,000Størrelse: 76 m2
Valentino GolfSoveværelser: 2
Badeværelser: 2Terrasse: 8 m2
Tagterrasse: 32 m2Elevator: Ja
Kælder: NejAir condition: Klargjort til installation
Hårde hvidevarer: NejGarage: Underjordisk parkingsplads
Veranda: NejFællespool
Tæt på butikkerTæt på golfbane
Energi vurdering: CSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.