Lejlighed i La Mata, Torrevieja, Costa Blanca Syd, 2 soveværelser €249,000

360 Tour
Property video
Area video
Områder

Lignende ejendomme

Lejlighed i La Mata

  • €830,000
  • Nybyggeri
  • 2+ 1 badeværelser
  • 3 soveværelser
  • Størrelse: 125 m2
  • Fællespool
  • Tæt ved stranden
  • Tæt på butikker

Costa Blancas bedst beliggende lejligheder. Direkte til La Mata-stranden. Pris fra 1.855.000 d.kr.

Fantastisk lejlighed med sensationel beliggenhed: I første række, 55 m fra stranden – i Spaniens bedste klima – og samtidig midt i det centrale La Mata, den lille hyggelige by lige nord for Torrevieja, ligger denne nyopførte lejlighed på 91 kvm. Lejligheden har aircondition, og der er 2 store soveværelser (med indbyggede garderobeskabe), 2 badeværelser, fuldt udstyret køkken og en stor stue med udgang til 7 kvm stor terrasse – naturligvis med havudsigt. Der er fælles swimmingpool og jacuzzi på tagterrassen. Ejendommen, som har elevator, er bygget med de allerbedste materialer, og lejligheden har et elegant design.

Ejendommen ligger midt i La Mata med forretninger, restauranter, caféer, sundhedscenter osv. Og 600 m længere nordpå er der hver onsdag formiddag gademarked, hvor man kan købe friske, lokalt dyrkede fødevarer.

La Mata-stranden er 40 m bred og 2,3 km lang og har det fineste hvide sand. Der er en lang strandpromenade med flere restauranter og ”chiringuitos” (udendørs beverdinger, er vist den bedste oversættelse). 2 km mod nord ligger den fredede naturpark ”Laguna de La Mata.”
7 topklasse golfbaner ligger mellem 10 og 20 km fra La Mata. Der er 39 km til Alicantes lufthavn.

Gem
NybyggeriLejlighed
Pris fra: €249,000Størrelse: 91 m2
La GloriaSoveværelser: 2
Badeværelser: 2Terrasse: 7 m2
Elevator: JaKælder: Nej
Air condition: JaHårde hvidevarer: Ja
Veranda: NejFællespool
Tæt ved strandenTæt på butikker
Første linje strandenHavudsigt
Energi certifikatSe PDF præsentation af ejendommen
Udfyld formen nedenunder for at sende dit spørgsmål på email

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev for at modtage de seneste nyheder om ejendomme, områder og for at modtage eksklusive tilbud. Se vores privatlivspolitik; Du kan naturligvis afmelde når som helst.

Indholdet af informationerne på denne hjemmeside er leveret af byggefirmaerne. Som køber kan du modtage alle detaljerne, som anført i regulativ nr. RD 515/89, ved personlig henvendelse til byggefirmaernes kontorer.